•  A TQ Reklám Kft. a Techniq csoport tagjaként az elmúlt 25 év során minőségi szolgáltatásait folyamatosan fejlesztve a dél-magyarországi régió meghatározó reklámügynökségévé vált. Fő tevékenységünk a közterületi reklámfelületek bérbeadása. Ezen a területen ebben a régióban számtalan egyedi megoldással rendelkezünk.

   Médiatulajdonosai vagyunk óriástábláknak, egyedi falfelületeknek, a Hírpont táblarendszernek és a pécsi liftreklámnak.

  Partnereinknek minden esetben igyekszünk a leghatékonyabb médiamixet összeállítani mind marketing szempontból, mind pedig költség oldalról.

  Helyismeretünknek köszönhetően tudjuk, hogy melyek azok a helyszínek, ahol ténylegesen célt érnek a reklámok, illetve hogy melyik célközönséget melyik felületekkel tudjuk a legkönnyebben elérni.

  Az utóbbi években folyamatosan fejlesztettük mind technológiai, mind személyi állományunkat, így mára már teljeskörű reklámszolgáltatásokat tudunk nyújtani ügyfeleinknek:

  • saját grafikai stúdióval rendelkezünk, grafikusaink az arculattervezéstől kezdve a kiadványszerkesztésen át a reklámanyagok, látványtervek elkészítéséig mindent megoldanak
  • saját digitális nyomdánk segítségével rövid határidőre készítünk névjegykártyákat, szórólapokat, naptárakat, plakátokat
  • offszet és nagyformátumú nyomtatás sem okoz nekünk problémát, így vállaljuk óriásplakátok, vinilek, molinok gyártását
  • saját dekorműhelyünk, és dekoros csapatunk van, sokéves tapasztalattal rendelkezünk reklámtáblák, kirakatok, autók dekorálásában, reklámeszközök, EU-s projekttáblák gyártásában
  • egyedi, céges ajándékokat forgalmazunk és gyártunk, a korábbi évek fejlesztéseinek köszönhetően saját síkpréssel, bögrepréssel és lézergravírozó géppel rendelkezünk

   

  Célunk, hogy magas színvonalú, komplex reklámszolgáltatásainkkal teljeskörű megoldásokat biztosítsunk partnereink számára.

 • Reklámfelületek bérbeadása:


  Rádoki Veronika
  mobil: +36 (30) 520-8195
  e-mail: radokiv@tqreklam.hu

   

   


   

  Reklámgrafika és dekoráció:


  Schelb Zsolt
  mobil: +36 (30) 566-4713
  e-mail: grafika@tqreklam.hu

  Pongrácz István
  mobil: +36 (30) 566-4675
  e-mail: grafika@tqreklam.hu

  Dárdai Jenő 
  mobil: +36 (30) 370-2824
  e-mail: grafika@tqreklam.hu​

   

 • Európai mókus

   

  Megjelenés.

  Az európai mókus fej-törzs-hossza 21-30 centiméter, farokhossza 15-25 centiméter, testtömege 250-500 gramm, az évszaktól függően (nyáron kisebb). A téli bunda a nyárinál vastagabb, sötétebb és szürkébb; a fülön levő szőrpamacs is sokkal hosszabb. Bundájában a barna árnyalatai uralkodnak, bár színezete a mély feketés-barnától az egészen világos vörösesbarnáig terjedhet. Hasi oldala mindig világos; a színváltozatok előfordulása az élőhelytől függ. Lombos erdőkben és városi parkokban, ahol a tűlevelűek aránya kicsi, a vörösesbarna típus az uralkodó, míg a fenyőerdőkben szinte kizárólag csak feketés- vagy sötétbarna példányok találhatók. Színezetük mindig a környezetbe való beleolvadást segíti elő. A sötét fenyőerdőben a sötétbarna mókus sokkal kevésbé tűnik fel, mint a rókavörös, és fordítva. Úgy tűnik azonban, hogy a színkülönbségek a mikroklímával is összefüggésben állnak. Mivel a vörös és vörösesbarna mókus elsősorban a melegebb és szárazabb, míg a sötétbarna a hidegebb és nedvesebb élőhelyekre jellemző, így nem kizárólag a ragadozók miatt alakul ki az uralkodó színváltozat. A különböző típusok néha egymás mellett is előfordulnak. A tapintószőrök hosszúak és érzékenyek; a mókusnak ezenkívül még a mellső mancsán, hasán és faroktövénél is vannak érzékeny tapintó szőrszálai. A farok az ágak közti ugráláskor és mászáskor egyensúlyozásra, éjjel „takaróként” szolgál; a farokmozgás tükrözi a mókus hangulatát. A látása nagyon fejlett; mivel a mókus elsősorban faágak között mozog, nagy látótérrel rendelkezik, színlátása is fejlett. Kis súlya lehetővé teszi, hogy a fa koronájának külső részein és a vékony gallyakon is biztonságosan közlekedjen. Kiáltása: „csukk, csukk”.

  Szaporodás.

  Az ivarérettséget 11 hónaposan éri el. A párzási idő rendszerint december és július eleje között van. A vemhesség 38 napig tart, ennek végén a nőstény 1-6, többnyire 4-5 utódot hoz a világra. Évente kétszer is ellik. A kölyökmókusok születésükkor csupaszok és zárt szeműek. A kölykök 7 hetesen már szilárd ételt is esznek, és 10 hetesen van az elválasztás. Mivel a vemhes nőstény általában tartalék fészkeket rak, veszély esetén gyorsan át tudja menekíteni kölykeit egy biztonságosabba. A mókusfészek bejárata rendszerint oldalt és alul látható, mert mindig alulról mászik bele. Ily módon könnyen megkülönböztethető a madárfészektől. Különböző színű példányok párosodásakor az utódok között keverékek is lesznek. A színtípusok élőhely szerinti szétválása miatt azonban ezek viszonylag ritkák.

  Forrás: http://hu.wikipedia.org

   

 • Előnyök:

  • jó kommunikációs készség
  • alap informatikai ismeretek
  • jogosítvány
  • értékesítési területen szerzett tapasztalatok

  Jelentkezni fényképes önéletrajzzal, a schelbzs@tqreklam.hu e-mail címen lehet.

   

Érdemes Tudni